19.9.17

Vizit karte

Vizit karta, vizitka, posjetnica,podsjetnica je papir standardiziranog formata (najčešći je 90 x 50 mm, 85 x 55 mm) na kojem se nalaze podaci o nekoj osobi ili poduzeću. Vizit karta, vizitka, posjetnica, podsjetnica razmjenjuje se prilikom poslovnih susreta. Kultura poslovanja nalaže Vam ulaganje određenih sredstava u kvalitetno oblikovane i izradu vizitkarte.
Poslovne vizit kartice su kartice koje nose poslovne informacije o tvrtki ili pojedincu. One se dijele tokom formalnog upoznavanja kao dio poslovne kulture. Poslovne vizit kartice obično uključuje ime, tvrtku (obično sa logotipom) i informacije o kontaktu, kao što su adrese, telefonski brojevi, broj telefaksa, e-mail adrese i web stranice. Nekad su mnoge vizit kartice bile jednostavan crni tekst na bijeloj pozadini, dok danas, profesionalne poslovne vizit kartice će ponekad uključivati jedan ili više aspekata upečatljivog vizualnog dizajna.
Crno-bijele vizitke, color vizitke ili posjetnice izrađujemo prema potrebi u digitalnom tisku, offset tisku, sitotisku i drugim tehnikama tiska.
Dorada:
Kod dorade posjetnica podrazumijevamo plastificiranje – koja može biti u sjajnoj ili mat varijanti. U ponudi imamo velik broj vrsta specijalnih papira za tisak. Od metaliziranih papira preko kartona, pa do eko (recikliranih) papira sa ili bez strukture. Gramature se kreću od 200 do 350 gr /m2 različitih voluminoznosti.
Za sve materijale koji bi se izrađivali u tisku izrađujemo kompletan grafički dizajn i pripremu za tisak, sa potrebnim digitalnim simulacijama koje šaljemo vama na uvid prije same izrade.
Offset tisak, digitalni tisak i tiskara Zagreb

Nema komentara:

Objavi komentar

Vizit karte

Vizit karta, vizitka, posjetnica,podsjetnica je papir standardiziranog formata (najčešći je 90 x 50 mm, 85 x 55 mm) na kojem se nalaze p...